Hallo allemaal,

Kerstmis 2012 zit er weer op,  gelukkig hebben we weer voldoende foto's gemaakt om jullie te laten zien hoe ze het hier in AustraliŽ vieren...

Standaard begint het elk jaar in een winkelcentrum om op de foto te gaan met Santaclaus

 

Het is hier echt niet normaal hoeveel er in een woonkamer staat en ook in de tuin want niet alles kan in de kamer en dat is alleen voor de kinderen en ook oma moest uit bed om te komen kijken wat santa gebracht had.

  

 

want s middags is het voor de volwassenen en de kinderen van de familie en dus word de kamer weer gevuld en het is wel vermoeiend dus ook werd er een slaapje gedaan.

  

Na het uitpakken word er standaard een potje cricket gespeeld ik snap er niks van maar dat hoeft ook niet

  

Na het uitpakken is het met zijn allen naar buiten en even bijkomen en het speelgoed opzetten zoals een trampoline en Piet is de geduldigste dus die mag het vangnet vast maken maar wel met een hoed op tegen het verbranden van zijn kale bol!.

 

En de kinderen gaan lekker buiten spelen

 

 

 

We hadden op de markt macadamia noten gekocht en die moesten gekraakt worden maar met een notenkraker werd het niks en dus het moest met een hamer gebeuren maar wel een zware hamer (wat zijn die noten hard)

 

Na de kerst zijn we Ja echt waar naar IKEA geweest over de nieuwe (tol) brug van Brisbane, met de naam de whale wat zoveel wil zeggen als walvis. Dat slaat op de grote bult die de brug is.

   

De laatste tijd worden we s'morgens wakker gemaakt door Cicade's we hebben het op gezocht op het web en het blijkt dat ze wel 104 tot zelfs 120 decibel aan geluid kunnen maken en inderdaad het is echt een herrie

 

en hier is een foto van dat beest want ze zijn ongeveer 5 cm groot maar ja alle insecten zijn hier groot.

  

tot zover we gaan ons klaar maken voor oud en nieuw oliebollen bakken en bitterballen maken jullie kennen het wel .

We wensen jullie allemaal een goed begin en een gelukkig en gezond 2013

groeten,  Annie en Piet

 

back Home