Week 0 vakantie Australië 2012-2013

tot 25-11   tot 09-12  tot 16-12   tot 23-12   tot 30-12   tot 06-01  tot 13-01

tot 20-01

Terug naar de homepage

Hier het eerste verslag van onze vakantie

    

Hier op schiphol ons eerste biertje gezellig in de rokers lounge bij het grand café er zijn dus nog plekken waar je mag roken.

We zijn op tijd vertrokken naar Dubai , de A380-800 is een heel prettig vliegtuig, ruimte genoeg voor je benen en de stoelen zijn ook breder als in een regulier vliegtuig dus al met al een prettige ervaring.

       

Eenmaal op Dubai aangekomen even rond gekeken en een hotel gezocht en gevonden. Maar zoals we allemaal weten is Dubai niet de goedkoopste plaats om te verblijven een hotel kamer voor 10 uur was 200 euro dus dat hakt er in maar 10 uur rondlopen is ook geen optie als je weet dat de volgende reis 14 uur in een vliegtuig is,  als je al heel erg vermoeid begint dan wordt dat geen succes.

 

Het vliegtuig dat we hadden van Dubai naar Brisbane was een Boeing 777 300 en daar waren de stoelen weer smaller dus 14 uur zitten als een haring in een ton want ik zat in het midden en piet aan het gangpad en rechts van mij een andere meneer dus ik zat opgesloten jammer dat ze op de lange reis geen A380 gebruiken.

Eenmaal geland in Brisbane geen moeilijkheden bij de Douane deze keer de douane beambte wilde alleen even kijken naar de kaas (of het wel Goudse kaas was) en toen konden we gaan . Het blijft een crime om door de douane te komen.

Peter was al aanwezig en in de auto en naar Peter zijn huis waar de kinderen en de caravan al op ons stond te wachten .

    

De kinderen kwamen op ons afgestormd en kroelen en zoenen en Oma heb je nog cadeautjes?

De cadeautjes die we vooruit gestuurd hadden lagen al in de caravan zodat de kinderen dachten dat ik ze uit de koffer had gehaald, werkte perfect .

Gelukkig zijn alle kinderen het zelfde. Het was wel heel erg warm het was volgens mijn zoon en zijn vrouw 37 graden en de cooler in de caravan kon het niet bij houden dus het was om te smoren maar s'avonds toen de zon van de caravan was hebben we alles open gezet en werd de temperatuur een stuk aangenamer.

Hier een paar foto's van de binnen kant van de caravan

  SLAAPHOEK

  KOOKHOEK

  ZITHOEK

Het is een golden oldie maar alles wat we nodig hebben zit er in en hij is schoon dus mijn schoondochter en zoon hebben goed voor ons gezorgd , het voordeel is dat we vlakbij zijn en toch ons eigen terug kunnen trekken en dus iedereen zijn eigen leven kan leiden helemaal perfect.

Zaterdag wat boodschappen gedaan en dus hebben we wat in huis, mijn zoon had alvast een prepaid telefoon kaart gekocht dus telefoon hebben we nu ook . Iedereen die ons duur wil bellen vraag het nummer via email.

Zaterdag avond was er een hoop bliksem en donder en hevige regenbuien, we hopen dat het geen voorbode is van wat gaat komen en dat het niet als 2 jaar geleden gaat. Het was een goede test voor de caravan om te kijken of hij waterdicht was en gelukkig hij is waterdicht

We Hebben nog geen foto's van de kinderen die komen volgende week.

Vandaag was de bedoeling om naar de dierentuin te gaan maar i.v.m. de regen is dat af geblazen het regent en onweert nog steeds

tot zover tot volgende week

gr Piet en Annie